STAAL AANVRAGEN

Kunstgrasstalen aanvragen

KUNSTGRASSTALEN

Eerst zien, dan geloven!

Het juiste kunstgras gebruiken voor de juiste ruimte, bepaalt of kunstgras goed tot zijn recht komt. Hoe kunstgras overkomt, hangt af van of het in de tuin, op het balkon of zelfs op kantoor komt te liggen.

Om goed te kunnen beoordelen of het type kunstgras dat jouw voorkeur heeft, ook daadwerkelijk de juiste keus is, mag je bij Always Green Grass 3 types selecteren. Geen brievenbuspakketje, maar een mooie selectie samples met aanvullende informatie. De gratis kunstgrasstalen ontvang je binnen de week. Neem dan rustig de tijd en voel hoe zacht de kunstgrassen van Always Green Grass daadwerkelijk zijn!

De aanschaf van kunstgras is een langetermijninvestering. Kunstgras heeft een lange levensduur en als het eenmaal ligt moet het natuurlijk wel naar uw wensen zijn. Hierom is het goed om het kunstgras met eigen ogen te bekijken. Dit kan op afspraak in onze showtuin. Voor klanten die zich niet wensen te verplaatsen, kunnen gratis kunstgrasstalen uitkomst bieden. Gratis staaltjes aanvragen is uiteraard geheel vrijblijvend en zonder addertje onder het (kunst)gras.

1.Kies uw kunstgrasstaal(Vereist)
MAX 3 STALEN
3. Wat is belangrijk voor u?

Tuinen zijn prachtig, maar gazons zijn zwaar werk. Daarom is kunstgras de perfecte keuze als je de schoonheid van gras wilt zonder de nadelen.

Hamsesteenweg 135, 3971 Leopoldsburg
BE0753 720 286