Staal aanvragen

Kunstgrasstalen aanvragen

KUNSTGRASSTALEN

Eerst zien, dan geloven!

Het juiste kunstgras gebruiken voor de juiste ruimte, bepaalt of kunstgras goed tot zijn recht komt. Hoe kunstgras overkomt, hangt af van of het in de tuin, op het balkon of zelfs op kantoor komt te liggen.

Om goed te kunnen beoordelen of het type kunstgras dat jouw voorkeur heeft, ook daadwerkelijk de juiste keus is, mag je bij Always Green Grass 3 types selecteren. Geen brievenbuspakketje, maar een mooie selectie samples met aanvullende informatie. De gratis kunstgrasstalen ontvang je binnen de week. Neem dan rustig de tijd en voel hoe zacht de kunstgrassen van Always Green Grass daadwerkelijk zijn!

De aanschaf van kunstgras is een langetermijninvestering. Kunstgras heeft een lange levensduur en als het eenmaal ligt moet het natuurlijk wel naar uw wensen zijn. Hierom is het goed om het kunstgras met eigen ogen te bekijken. Dit kan op afspraak in onze showtuin. Voor klanten die zich niet wensen te verplaatsen, kunnen gratis kunstgrasstalen uitkomst bieden. Gratis staaltjes aanvragen is uiteraard geheel vrijblijvend en zonder addertje onder het (kunst)gras.

Maak uw keuze
1.Kies uw kunstgrasstaal(Required)
MAX 3 STALEN
3. Wat is belangrijk voor u?
Volledige naam(Required)
Eventuele mededeling

Vragen?

Veelgestelde vragen over kunstgras

Overweeg je om het kunstgras zelf te plaatsen? Op deze manier bespaar je veel geld. Laat je vooraf goed informeren over de aanleg hiervan.

Meer informatie

Kunstgras is niet onderhoudsvrij te noemen, maar wel onderhoudsarm. Hoewel het onderhoud van kunstgras in vergelijking tot echt gras zeer beperkt is, moet om het kunstgras jaren lang mooi te houden, toch wat aandacht besteed worden aan je kunstgrasgazon.

Meer informatie

Onze producten zijn uitgebreid getest op kleurechtheid. We maken gebruik van hoogwaardige grondstoffen waarmee de vezels (individuele grassprieten) dusdanig zijn samengesteld dat je kunt vertrouwen op een kleurbehoud van 10 jaar. Alle soorten van Always Green Grass Grass worden in Europa geproduceerd en hierbij wordt een fabrieksgarantie van 10 jaar gegeven op het behoud van de kleur.

Al onze kunstgrassen zijn vrij van schadelijke stoffen en zijn daarom absoluut veilig. Je kunt dus met een gerust hart je kinderen laten spelen op Always Green Grass. Ontlasting van dieren kan je eenvoudig met een schep verwijderen en kan je nadien met water naspoelen.

Al de grassen van Always Green Grass zijn 4 meter breed.

Het is niet noodzakelijk, maar het wordt wél geadviseerd. Inzanding heeft meerdere voordelen:

  • Er ontstaat extra gewicht waardoor het kunstgras stabieler ligt.
  • Het zand zal niet zichtbaar zijn, maar ondersteunt de grassprieten zodat deze ten alle tijden recht blijven staan.
  • Het gebruik van instrooizand verlengt de levensduur doordat het het kunstgras beschermt tegen UV stralen en ’s zomers beter afkoelt.

De vleug is de richting van de kunstgrasvezels. Indien er meerdere kunstgrasstukken tegen mekaar geplaatst dienen te worden, is het belangrijk dat de grassprieten allen in dezelfde richting wijzen. Je hebt het mooiste effect indien je vanop je terras of raam in de vezels kijkt.

U kan uw kunstgras vastzetten met kunstgrashaken of schroeven. De juiste haken / schroeven vind u bij onze accessoires.

U kan uw kunstgras uiteraard laten plaatsen door één van onze professionele plaatsers. Neem contact met ons op indien u uw kunstgras graag geplaatst wil zien door een professional. De professional het dichtst in jouw buurt zal je volledig ontzorgen.

Kunstgras is onderhoudsarm, maar niet onderhoudsvrij. Het is belangrijk om af en toe met de bladblazer bladeren weg te blazen of op te zuigen. Zie je toch onkruid na verloop van tijd, trek het direct uit, zodat zaadjes zich niet kunnen verspreiden. Door af en toe het kunstgras op te borstelen (1x/jaar), blijft kunstgras langer mooi.

Best verwijder je de sneeuw laag per laag boven het kunstgras. Het blad van de schop mag het kunstgras slechts lichtjes raken. Plakkende sneeuw verwijder je best met een blazer.

Kunstgras is niet brandbaar maar brandvertragend. Zet nooit je hete bladblazer, BBQ of snoeimachine op kunstgras zolang het nog heet. Hierdoor kunnen er namelijk schroeiplekken ontstaan. Wees dus voorzichtig met open vuur en gloeiende materialen.

Mollen houden van wormen en ander voeding in de grond.. indien je stabilisé hebt geplaatst zal je geen last hebben van mollen.

Op dit moment werken we aan de website.
Heb je vragen? Mail naar info@alwaysgreengrass.be